Hodnocení obchodu

5,0 276 hodnocení
5
270x
4
3x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jana Keren | 31.1.2023
Super, není co vytknout. Šaty jsou příjemné, sluši podle mě každé postavě, již mám dvoje a těším se na další..... :)
MB Avatar autora Marie Báčová | 31.1.2023
Super :) Uz premyslim, co si objednam priste, kvalitni material a sexy strih.
MP Avatar autora Markéta Přehnalová | 30.1.2023
Za mě vše na 1 *
MB Avatar autora Michal Bartoněk | 24.1.2023
Pánská mikina. Parádní materiál, vypadá skvěle. Bohužel u pánského zboží není velikostní tabulka, takže jsem napoprvé netrefil velikost. Byla větší, než jsem čekal.
IT Avatar autora Ivana Ticha | 24.1.2023
Sedí velikost,kvalitní material, spokojenost.
ZB Avatar autora Zuzana Bakešová | 20.1.2023
Milá komunikace, kvalitní zpracování.
TP Avatar autora Tereza Praumová | 18.1.2023
Skvělá kvalita materiálů, dobře sedí a krásně se nosí.
MP Avatar autora Markéta Přehnalová | 17.1.2023
Výborné, vše na jedničku, jsem spokojená
RB Avatar autora Radek Baláč | 17.1.2023
MW Avatar autora Mirka Waltová | 17.1.2023
AS Avatar autora Alena Stloukalová | 17.1.2023
DV Avatar autora Darina Vlčková | 13.1.2023
SS Avatar autora Stanislava Surová | 13.1.2023
Som veľmi spokojná ako s kvalitou tovaru tak aj s prístupom k zákazníkom. Na jar som si kúpila u vás prvé oblečenie a na Vianoce som kúpila darčeky pre celú rodinu a všetci boli veľmi spokojní
AV Avatar autora Adéla Vajnarová | 12.1.2023
Jsem moc spokojená, zatím mám dvě mikiny, nosím jako šaty.Příjemný materiál a volný střih, akorát pro mě:-)
VN Avatar autora Veronika Novosádová | 8.1.2023
Již mám od vás 3 mikiny a tričko. Posílám hodnocení s odstupem - i po roce a půl nošení a praní si materiál zachovává kvalitu, tvar i barvu (černá). Sedí perfektně, velikost odpovídá tabulce. Děkuji za poctivou práci, kterou děláte k naší radosti a spokojenosti. Už si vybírám další!:)
GP Avatar autora Gabriela Procházková | 3.1.2023
Naprostá spokojenost, vše sedí, jak má
M Avatar autora Monika | 2.1.2023
Šaty byly jako dárek k Vánocům, ale sama jsem je zkoušela, pro mě byly o číslo větší, ale i tak příjemné. Mám sama od této značky tričko s 3/4 rukávem a je moc příjemé, spíše na chladnější dny. Zatím jsem neprala v pračce.
MH Avatar autora Miluše Hlavová | 2.1.2023
Jsem velmi spokojená . Šaty se mi moc líbí
PF Avatar autora Petra Ferdanová | 31.12.2022
Krásné červené šaty. Jsem spokojená.
IS Avatar autora Irena Sedláčková | 26.12.2022
První šaty modré, super. Ale ty druhé khaki, nejsem už tak spokojená. Podstatné tenčí materiál. ????
MT Avatar autora Martina Tregler (Administrátor) 27.12.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Prosím, nejste-li s khaki šaty spokojena, zašlete nám je prosím zpět. Vrátíme Vám zpět peníze. Hezký den, Martina
Nahoru
276 položek celkem